Moravská liga v Míkovicích

   I v Míkovicích se podařilo najít v příšerném počasí okno, kde bylo počasí jenom špatné a v tom už se dalo na dráze jezdit. Proto se mohl uskutečnit desátý a jedenáctý závod moravské bikrosové ligy. Vzhledem k termínu a hlavně k počasí nebyla účast na závodech rekordní. Zúčastnili se i zástupci českých klubů, kterým byl poslední závod českého poháru zrušen.

   Naši závodníci využili znalost domácí dráhy a nezajeli vůbec špatné výsledky. V sobotním závodě skončili na bedně Matěj B. na druhém místě, Kristýna, Marek a Roman na místě třetím. Na čtvrtém stupni zůstali Seba, Šimon a David. V nedělním závodě byla bedna obsazena závodníky v zeleném na vyšších stupních. První byl Lukáš, druzí byli Šimon a Marek, třetí Seba. Těsně pod bednou zůstal Tomáš s Romanem.

   Nedělní závod byl poslední v sérii moravské ligy a proto proběhlo celkové vyhlášení. Celkově první místo obsadil David v kategorii Cruiser Top. Druhé místo brali Lukáš a Seba. Šimon skončil na třetím místě. Čtvrtý skončil Marek a pátý Roman.

Jan